مجوز برای تدریس خصوصی

مجوز برای تدریس خصوصی

با توجه به این که امروزه علم و دانش به صورت عمومی پیشرفت می کند، با توجه به این پیشرفت در دانشگاه ها و مدارس تدریس خصوصی شروع شده است، حال سوال این است که آیا مجوز برای تدریس خصوصی نیاز است یا نه؟

در این مطلب از دنیای زبان می خواهیم به همین سوال بپردازیم که آیا نیاز است برای تدریس خصوصی زبان مجوز تهیه کنیم یا نه.

نکاتی در مورد مجوز

نکاتی در مورد مجوز تدریس خصوصی

فعالیت در تدریس خصوصی نیازی به مجوز نمی خواهد، اگر شما می خواهید به صورت خصوصی در یک دانشگاه یا مدرسه، فعالیت داشته باشید نیاز به داشتن مجوز ندارید و در هر زمان که بخواهید می توانید به تدریس خصوصی خود شروع کنید ولی اگر می خواهید به عنوان یک دبیر شروع به تدریس در یک آموزشگاه کنید در آن وقت نیاز به گرفتن مجوز دارید.

درست است که تدریس خصوصی نیازی به مجوز ندارد، ولی خصوصی تدریس دادن نیاز به نکاتی دارد که باید هنگام تدریس رعایت شوند. از این نکات می توان به این اشاره کرد که تا حرفه ای شدن در عرصه تدریس خصوصی، به پوشش خود اهمیت دهید، هزینه های کلاس های خود را پایین بیاورید، رعایت نزاکت مخصوصا برای افرادی که نمی شناسید و کلاس های خودتان را به بهترین مکان ها انتقال دهید.

قوانین تدریس خصوصی برای اساتید

قوانین تدریس خصوصی برای اساتید

باید والدین را در اطلاع مبحثی که تدریس کرده اید بگذارید، به عنوان مثال استاد ریاضی هستید، هر جلسه بعد از تمام شدن کلاس، والدین دانش آموز را در اطلاع بگذارید که کدام مبحث از درس ریاضی را تدریس کرده اید تا در پیشرفت دانش آموز والدین هم دخیل باشند.

از هر سه الی چهار جلسه یک آزمون از مبحث های تدریس شده بگیرید تا اشکالات شاگرد خصوصی بیابید و روی آن ها باز هم کار کنید. همچنین مباحثی که در جلسه های قبلی تدریس کرده اید را مرور کنید تا برای شاگردتان مروری باشد، اولین تدریسی که در کلاس ها می شود در حافظه کوتاه مدت شاگرد می رود، مرور دوباره توسط شاگرد و استاد باعث انتقال مطالب از حافظه کوتاه مدت به حافظه بلند مدت می شود.

با توجه به اینکه قبلا هم اشاره شد داشتن ظاهری آراسته یکی از نکاتی است که باید اساتید رعایت کنند.

آزمون های دوره ای

آزمون های دوره ای از دانش آموزان

برای این که تاثیر زیادی در روند پیشرفت شاگردان خود داشته باشید از هر سه الی چهار جلسه از جلسه های پیشین یک آزمون بگیرید، همچنین والدین شاگردتان را از نتیجه آزمون این آزمون آگاه کنید.

تکرار مباحث

همچنین بخوانید: تدریس خصوصی زبان برای کودکان

تکرار مباحث جلسات قبلی

برای اینکه شاگردتان در بر مباحث تسلط بیشتری داشته باشند کافیست در ابتدای جلسه زمانی تعیین کنید برای مرور مباحث جلسه قبلی، همان طور که اشاره شد مرور بر مباحث گذشته باعث انتقال اطلاعات از حافظه کوتاه مدت به حافظه بلند مدت می شود.

حتی در جلسه اول یک مروری بر سال های قبل داشته باشید تا نقطه ضعف دانش آموزتان برایتان مشخص شود تا با کار کرد روی نقطه ضعف، آن ها را برطرف کنید.

مرور کردن بر مباحث گذشته باعث قوی تر شدن دانش آموز می گردد. به نوعی تمامی جلسات تدریس خصوصی به هم مرتبط اند، یعنی اگر جلسه ضعیف برگزار گردد، جلسات بعدی نیز بازدهی خوبی نخواهد داشت، با مرور جلسات قبل از این اتفاق جلوگیری کنید.

شرایط تاسیس موسسه تدریس خصوصی

شرایط تاسیس موسسه تدریس خصوصی

همان طور که اشاره شد تدریس خصوصی نیازی به داشتن مجوز ندارد، اما اگر می خواهید یک موسسه تدریس خصوصی به ثبت برسانید به مجوزهایی از قبیل نامه از اداره های ثبت موسسه، پروانه کسب، فرم درخواست و… و تایید اماکن را نیاز خواهید داشت.

به تایید رساندن اماکن یعنی به ثبت رسیدن موسسه های تدریس خصوصی نیازمند وقت زیادی است و باید انرژی و دانش زیادی داشته باشید ولی به طور کلی شرایط تاسیس موسسه تدریس خصوصی خیلی پیچیده نیست.

ولی اساتید همیشه سعی می کنند با وبسایت ها و موسسه آموزشی همکاری کنند تا به این مشکل نخورند پس نیازی برای گرفتن مجوز برای تدریس خصوصی ندارند.

کلام آخر

فهمیدیم که برای تدریس خصوصی نیازی به مجوزی نداریم، ولی برای تاسیس کردن یک موسسه تدریس خصوصی یا برای تدریس رسمی در مدارس و دانشگاه ها نیاز به مجوز داریم. ولی برای سهولت کار استادان و دبیران با سایت ها و موسسه ها همکاری می کنند.

شما هم می توانید نظرات خود را در مورد این که مجوز برای تدریس خصوصی نیاز است یا نه با ما به اشتراک بگذارید.