مدارک لازم برای تدریس خصوصی

مدارک لازم برای تدریس خصوصی

هر فعالیتی برای اینکه با کیفیت مناسب انجام شود نیاز به مجموعه ای از قوانین دارد. باتوجه به حساسیت و اهمیت بالایی که تدریس خصوصی در آینده تحصیلی و شغلی دانش آموزان دارد، برای تدریس خصوصی نیز قوانین ویژه ای تعیین شده است. برای بررسی قوانین تدریس خصوصی می توان از قوانین آموزشگاه ها و موسسات تدریس خصوصی یا وب سایت های تدریس خصوصی استفاده کرد.

در این مقاله از دنیای زبان به تاثیرات مدارک در تدریس خصوصی خواهیم پرداخت.

فعالیت در زمینه تدریس خصوصی

فعالیت در زمینه تدریس خصوصی

در حقیقت، به صورت کلی اگر بخواهیم حرف بزنیم کار و شغل تدریس خصوصی مدرک خاصی را لازم ندارد. البته بعضا ممکن است والدین شاگردهایی که برای کلاس با شما تماس می گیرند درخواست مدرک کنند و مثلا اگر شما ادعا کرده اید در فلان دانشگاه مدرک دکتری دارید ممکن است این مدرک از شما توسط والدین خواسته شود. یا اگر نرم افزاری را تدریس می کنید و در متن تبلیغ ادعا می کنید که خودتان دوره ای را شرکت کرده اید، ممکن است از شما مدرک آن دوره خواسته شود. در چنین شرایطی ارائه مدرک لازم است. ولی در حالت کلی جذب شاگرد از طریق ثبت تبلیغ در این سایت و یا سایت های تبلیغات تدریس دیگر مدارکی را لازم ندارد.

مدارک های مورد نیاز در موارد ضروری

مدارک های مورد نیاز در موارد ضروری

البته اگر بخواهید گروه اموزشی و یا آموزشگاه تدریس خصوصی داشته باشید ممکن است نیاز به مدارک و مجوزهایی باشد که باید از اداره ثبت شرکت ها و موسسات و یا آموزش و پرورش منطقه خودتان و یا ادارات مربوط به آن سوال بپرسید. حالت های دیگری هم برای فعالیت در زمینه تدریس خصوصی وجود دارد و آن هم این است که بخواهید از طریق آموزشگاهها و موسسات تدریس خصوصی و یا سایت هایی که به صورت واسطه ای در زمینه تدریس خصوصی فعالیت دارند شاگرد جذب نمائید. در چنین مواردی ممکن است مدارکی مانند کپی آخرین مدرک تحصیلی، کپی شناسنامه، عکس و ….. مورد نیاز باشد. در این حالت هم مدارک مورد نیاز برای تدریس خصوصی بسته به آموزشگاه و موسسه ای که مراجعه می کنید می تواند متفاوت باشد.

راهکار های مهم برای تدریس خصوصی

راهکار های مهم برای تدریس خصوصی

  • گزارش جلسه به جلسه به والدین دانش آموز
  • آزمون های دوره ای از شاگرد خصوصی
  • آراستگی ظاهری استاد
  • مرور هر مبحث قبل از جلسه
  • تعیین سطح دانش آموز
  • ارائه برنامه درسی به شاگرد و خانواده او

در بالا بعضی از راهکار های مهم برای تدریس خصوصی آمده است که با رعایت کردن آن ها می توانید در جذب شاگردان بیشتر برای کلاس های خود تاثیر بگذارید، همچنین در ادامه مطلب به توضیح مختصر بعضی از این راهکار ها خواهیم پرداخت.

گزارش جلسه به جلسه به والدین دانش آموز

یکی از مشکلات خانواده ها این است که نمی دانند کلاس خصوصی برای فرزندشان چقدر موثر است و آیا شاگرد در درس هایش با کلاس خصوصی رشد کرده است یا خیر. گزارش جلسه به جلسه به خانواده ها توسط اساتید این مشکل را برطرف می کند.

مقاله های مرتبط:برای تدریس خصوصی از کجا شروع کنیم

آراستگی ظاهری استاد

نحوه پوشش اساتید نیز مورد توجه استادبانک است. در نظرسنجی از خانواده ها در مورد نحوه پوشش استاد سوال می شود و استاد لازم است مناسب با کلاس درس لباس بپوشد.

تعیین سطح دانش آموز

ستاد در جلسات ابتدایی باید از دانش آموز تعیین سطح بگیرد، این آزمون می تواند شفاهی یا کتبی باشد ولی مهم است که با دقت خوبی سطح دانش آموز مشخص شود. گاهی نیز استاد با بررسی برگه های امتحانات قبلی دانش آموز، می تواند تشخیص دهد که سطح دانش آموز به چه صورت است.

ارائه برنامه درسی به شاگرد و خانواده او

بعد از اینکه سطح دانش آموز مشخص شد، استاد با مشورتی که با شاگرد و خانواده او می کند، تعیین می کند که دانش آموز به چه سطحی می خواهد برسد. مثلا از نمره 14 می خواهد در عرض 4 ماه، به نمره 18 برسد. با توجه به این هدف، استاد برنامه درسی شامل تعداد جلسات و زمانی که دانش آموز برای مطالعه و تمرین باید صرف کند را مشخص می کند و آن را به خانواده دانش آموز ارائه می کند.

قوانین تدریس خصوصی که خانواده ها و دانش آموزان باید رعایت کنند

قوانین تدریس خصوصی که خانواده ها و دانش آموزان باید رعایت کنند

با توجه به اینکه اساتید از قبل برای کلاس ها آماده می شوند و همچنین برنامه درسی آن ها بخصوص در زمان امتحانات کاملا فشرده است و هر دقیقه برای آنها ارزشمند است، دانش آموز باید در صورتی که می خواهد کلاسی را کنسل کند، حداقل 48 ساعت قبل به استاد اطلاع دهد تا استاد بتواند آن ساعت را به دانش آموزان دیگر ارائه دهد.

همچنین خانواده دانش آموز موظف هستند، برای تدریس خصوصی در منزل فضای مناسب و آرامی را مهیا کنند تا استاد بتواند با کیفیت مناسب تدریس کند. دانش آموز نیز موظف است تکالیف درسی را طبق برنامه انجام دهد و به استاد خود ارائه دهد. قابل ذکر است در صورت عدم رعایت موارد فوق، باتوجه به اینکه کیفیت کلاس کاهش می یابد و وقت استاد و شاگرد تلف می شود، با تایید استاد، کلاس شاگرد ممکن است کنسل شود.

در مجموع این قوانین به نفع خانواده ها، شاگردان و اساتید است و باعث می شود کلاس ها با کیفیت بالاتری تشکیل شوند. امیدواریم به زودی شاهد بهبود کیفیت کلاس های خصوصی در کشور باشیم.

سخن نهایی

همان گونه که در این مطلب دانستید، داشتن مدارک برای مجوز گرفت به تدریس خصوصی، تاثیر آن چنانی ندارد، ولی اگر بخواهید به صورت رسمی شروع به این کار کنید، به مدارک هایی نیاز خواهید داشت.